Selskaber

De ideelle rammer for fest og forretningsmøder.

Den gode ramme

Flere gange i løbet af ugen er vores festlokale rammen om de mest forskellige fester og receptioner – fødselsdage, bryllupper og andre arrangementer på mindst 12 personer. Der bliver ligeledes afholdt mange forretningsmøder og informationsaftener.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores tilbud, så kontakt os venligst direkte eller pr. telefon. Vi kan også tilbyde dig overnatning.

Selskaber fra 12 til 100 personer

Vi har selskabslokaler til henholdsvis 35, 50 og 100 personer. Reserver lokaler i god tid også gerne inden menuen er fastlagt.

Selskabsgæster kan evt. overnatte på kroen. Husk at reservere værelser i god tid, gerne samtidigt med resten af ordren, hvis du vil være helt sikker.

All inclusive tilbud

Vi gør det nemt og overskueligt at gøre aftenen komplet. Alt det “løse” har vi samlet som et all Inclusive tilbud. Du skal kun sammensætte den ønskede menu.

Salgsbetingelser for selskaber

Vi aftaler bindende ordre senest syv dage før afholdelse af et arrangement. Der betales kontant eller med kreditkort på selve dagen. Selskabslokalet og opdækning er inkluderet i prisen, du skal blot vælge hvilket tema du ønsker.

Fejring af mærkedage 

Bryllupper, fødselsdage og receptioner

På Hotel Frøslev Kro har vi generationers erfaring med at afholde alle typer bryllupper, sølvbryllupper, runde fødselsdage og receptioner.

Kombiner din fest med overnatning på vores værelser

I forbindelse med selskaber på kroen har vi også mulighed for, at du og dine gæster kan overnatte.  Vi tilbyder i vores dejlige værelser, hvor flere har en skøn udsigt over marker og træer

Konfirmation på Frøslev Kro

Hyggelige omgivelser til konfirmationsfesten

På Frøslev Kro har du muligheden for at holde en konfirmationsfest i hyggelige og varme rammer. Vi har kræset om kroen, så den fremstår moderne med bevarelse af den hyggelige stemning.

Med levende lys på bordene, smukt interiør, god belysning og generelt en rigtig god stemning er Frøslev Kro en ideel ramme om din konfirmationsfest, med en hyggelig og afslappet atmosfære.

Maden

Vi har forslag til menuen, men opfylder naturligvis gerne specielle ønsker.

Lokalerne

Vi har tre lokaler og plads til selskaber i størrelse 35 til 100 personer i ét lokale.

Du er altid velkommen til en fremvisning af festlokalerne. 

Overnatning på kroen 

Kommer nogle af dine gæster langvejs fra, er der mulighed for overnatning på kroen.

Vi tilbyder i vores dejlige værelser, hvor flere har en skøn udsigt over marker og træer. Værelser på Hotel Frøslev Kro